Sušáky na prádlo

SUŠÁKY NA PRÁDLO

 

Sušáky na prádlo nabízíme:

a) Visuté hrazdové sušáky

b) Pevné hrazdové sušáky

c) Pevné sušáky s posuvnými háčky


 

a) Visuté hrazdové sušáky na prádlo jsou konstruovány tak, že lze sušící tyče spustit do požadované

manipulační výšky, následně pohodlne pověsit prádlo a pak jej zvednout do libovolné výšky,

která je limitována stropem a tloušťkou šňůrové upínací lišty. Mokré prádlo se nesmí dotýkat stropu.

 

Výhody: - maximální využití prostoru ve Vaší koupelně, balkonu, lodžii, terase....

- díky vyšší teplotě u stropu prádlo rychleji proschne

- odpadá namáhavá manipulace s mokrým prádlem

- se sušícími tyčemi manipulujete jednotlivě a máte mnoho variant v jaké

výšce své prádlo pověsíte

- konstrukci ocení i senioři a lidé s omezenou pohyblivostí

 

1/ varianta: 5 sušících tyčí, šířka sušáku 46 cm

2/ varianta: 6 sušících tyčí, šířka sušáku 56 cm

3/ varianta 7 sušících tyčí, šířka sušáku 66 cm

Nosnost celého systému: 18 kg

Maximální doporučené zatížení na jednu sušící tyč je 2,2kg.

Délka sušáků v cm: 100-120-130 -140-150-160-170-180-190-200.

Materiál : plast

Barva: bílá

visutý sušák

 

b) Pevné hrazdové sušáky na prádlo jsou složeny ze dvou samostatných částí s navařenými háčky.

Obě se kotví do zdi, jedna je odsazena aby bylo možno otevřít bezrámový zasklívací systém lodžie,

balkonu, terasy atd.

Nosnost je limitována použitou prádlovou šňůrou.

Materiál: žárově stříkaná ocel

Barva: bílá

Šířka: 60 a 90 cm

pevný sušák pevný sušák1


 

c) Pevné sušáky s posuvnými háčky jsou složeny ze dvou identických částí. Na liště jsou

umístěny posuvné háčky, které dovolují, podle charakteru sušeného prádla, volit šířku mezi šňůrami.

Nosnost je limitována použitou prádlovou šňůrou.

Materiál: nerezová ocel s krycími lištami z eloxovaného hliníku.

Barva: šedáhacky1

Šířka: Dodáváme ve dvou

velikostech, 50 a 60cm.




 


 


 

 

 

 

bezplatná linkapro Prahu a Čechy    800 179 267
pro Moravu                800 138 257
e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.